cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Ha mort el director general de l'Isba SGR, Jesús Fernández

217709

El director general de l'Isba SGR, Jesús Fernández, ha mort, segons ha comunicat a través de xarxes socials la Cambra de Comerç de Mallorca.

«Volem manifestar el nostre més profund dolor davant la defunció de Jesús Fernández. Gran professional, company i amic que ha contribuït de forma destacada al desenvolupament de la nostra economia, al servei de les empreses», ha escrit l'entitat en un missatge en Twitter.

Per part seva, des de l'Isba SGR han expressat el seu «immens dolor» per la pèrdua del director general, del seu «capità».

«Era el nostre capità, la nostra referència, la nostra guia. Era un exemple en tots els sentits. Sempre estaràs en els nostres cors. T'estimam molt Jesús», ha escrit la societat en el seu compte de Twitter.

A la notícia de la seva defunció han reaccionat també una sèrie d'autoritats balears, entre elles la presidenta del Govern, Marga Prohens, qui ha traslladat el seu condol als més pròxims i ha destacat la professionalitat de Fernández en el sector empresarial de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manuel Montaner, fa 12 mesos
ACS
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente