cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PCTE commemora el desembarcament republicà a Mallorca amb un acte a la Platja de Sa Coma

217467

El Partit Comunista (PCTE) a les Illes Balears organitza un acte commemoratiu del desembarcament de les tropes republicanes a les ordres del Capità Bayo a Mallorca.

Tendrà lloc el pròxim divendres 18 d'agost a les 19:30 hores a la Platja de Sa Coma, a Sant Llorenç.

Es farà la col·locació d'una placa commemorativa i s'oferirà sopar de pa amb oli. Els tickets es poden reservar per correu electrònic a illesbalears@pcte.es.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa 12 mesos
En hi ha que tenen orgasmes mentals,a part de diarrea mental,"por la gracia de Dios"...
Valoració:-11menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
La guerra no la ganaron los nacionales, la perdieron los republicanos. Enfrentados entre ellos y sin organización.
... El que es ben cert, no es del tot cert. El tema era comunismo o anticomunismo. Los britanicos, al igual que los americanos y escandiavos eran anticomunistas y financiaron a Hitler y sus amigos ... pero se les fue de las manos. Al igual que al comunismo se les ha ido de las manos asesinos como Stalin, Mao, Castro y Maduro.
Valoració:-7menosmas
Per El que és ben cert, fa 12 mesos
Aquests ultres ho envaeixen tot: Utilitzen tots la srva grolleria i mala educació, per fer fora fels mitjans genèrics als que no son dels seus, per deixar- los sense veu. Ni tampoc no perden l'ocasió de ficar- se aqui dins per tractar d'adoctrinar al qualcú, malgrat que fer-ho aqui sigui missió impossible, però almenys treurer- li al digital el seu atractiu.
I una cosa important: Guanyar una guerra colpista, en la que a més que te varen ajudar Hitler i Mussolini enviant tropes i armament, no és cap motiu de satisfacció, sinó de vergonya.
La llàstima va ser que els conservadors britànics tenien por de perdre els seus titols i riqueses, si el progressisme s'escampava per Europa i que per aquest motiu, se va optar per abandonar a Espanya en mans del dictador. Perque si el govern legítim hagués estat més al centre liberal,, tots aquells colpistes sublevats haguéssin estat jutjats a Nüremberg i condemnats a qualque pena.
I a això ho diuen els historiadors, no és cap elucubració multinikera.
Valoració:3menosmas
Per Toni, fa 12 mesos
Conmemoran una derrota
Valoració:5menosmas
Per cierres y despidos., fa 12 mesos
Mientras hacen el indio conmemorando desembarcos, los comunistas actuales cierran boliches y mandan al paro a sus "trabajadores".
Idó.
Valoració:-6menosmas
Per Destroyer, fa 12 mesos
Nazis y comunistas. Muerte y miseria a la par. Quién ha matado más?. Se lo dejamos a los historiadores.
Valoració:-2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Resulta vomitivo que el comunismo, la ideología y movimiento político más criminales de la historia, cuyas víctimas mortales de cuentan por decenas de millones, gocen de tal impunidad para organizar actos como éste.
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente