cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Atletes de primer nivell mundial participaran en una cursa pel Camí de Cavalls de Menorca

fotografía jordi saragossa | Jordi Saragossa

La Fundació Foment del Turisme de Menorca organitza la novena edició de l'Epic Camí de Cavalls 360°, una cursa que fa la volta a l'illa per etapes a través del GR-223.

Els 185 quilòmetres de ruta permeten veure el litoral, els barrancs i tota la diversitat de paisatges que ofereix Menorca. La prova es disputarà els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2023 i ofereix tres modalitats: el TrailRun, que consta de tres etapes, 186 quilòmetres de recorregut i un desnivell acumulat de 3.230 metres; el MountanBike (187 km), i l'Experience (93 km).

Enguany la prova presenta un cartell amb atletes de primer nivell mundial que ja han confirmat la seva participació. En categoria femenina: Oihana Kortazar, Clàudia Tremps i Cristina Palomo. En categoria masculina: Miguel Heras, Aritz Egea, Pablo Villa i Jordi Gamito. També competiran els atletes menorquins Mari Allés i Àlex Urbina.

Des del 2017, la prova col·labora en el projecte de conservació del Camí de Cavalls, aportant recursos i fons per a dur a terme actuacions de millora respectuoses amb les tècniques tradicionals i adaptades a l'entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.