cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'ASM dona suport a la concentració antimonàrquica davant Marivent i hi convida Vicenç Vidal

217159

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha fet públic el seu suport als Cantaires per la Llibertat en la seva actuació número 291, que tendrà lloc davant el palau de Marivent, «amb ocasió de la presència del Borbó, el proper dijous 3 d'agost a les 20 hores».

L'ASM s'afegeix així a la convocatòria dels Cantaires, que és compartida igualment per les entitats Recuperem Marivent, Arruix Borbons, Consell per la República, Amics de la Casa del Poble i Jubilats per Mallorca.

L'ASM explica que «En uns moments en què el PP-Vox ha iniciat una ofensiva en tota regla contra la llengua pròpia de Mallorca, hi ha més motius que mai per anar a expressar al rei d'Espanya, amic coral del líder de l'extrema dreta, la nostra profunda indignació per aquesta afronta, així com per la usurpació continuada del casal i museu que Joan de Saridakis va llegar a Mallorca. No ens faran callar!»

Aprofitam també per convidar els partits de país, i en especial el diputat sobiranista al Congrés espanyol, Vicenç Vidal, a acompanyar-nos per donar suport a la protesta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per No despisteu, fa 12 mesos
@ Despisteu.
Tot el contrari. En tot cas son els de centre-dreta, que primer feren propaganda per l'abstenció i els vots nul i en blanc, que ara no saben que han de fer per enfonsar a Vicenç Vidal i a MÉS, els que volen donar la culpa als cantaires, de les pedres que tiren ells amagant la mà.
Valoració:4menosmas
Per Despisteu, fa 12 mesos
@Despisteu,
no estaràs insinuant que els Cantaires són uns botiflers?
Valoració:1menosmas
Per No despisteu, fa 12 mesos
Els Cantaires per la Llibertat se'n cuiden de l'organització de la protesta, però no son els responsables de les bestieses que puguin dir alguns dels principals de l'Assemblea, que és el que molesta i que indigna.
No els poseu a ells per enmig, ni tracteu de fer-los culpables de res, perque és molt injust.
Voltros sabeu bé per quins personatges van les crítiques.

Valoració:1menosmas
Per Tenen raó, fa 12 mesos
Tots aquests comentaristes que intenten justificar l'absència de Vidal, tenen raó. Yolanda Díaz s'ha posat de perfil amb el tema de república o monarquia, talment el seu Amo, Pedro Sanchez. Tant fa que en Vidal comparegui o no, el que val és que ha contribuït a l'aterratge a les illes d'un altre partit unionista, Sumar, que no és ni partidari de la monarquia ni de la república, més enllà de la teoria i la propaganda.
Valoració:-5menosmas
Per Llevant, fa 12 mesos
T'ho has d agafar a riure. Insultaren a MÉS per no fer la seva llista de país amb el Pi. I ara el conviden després d demanar el vot en blanc a les eleccions generals . No sou més que un grupet de Jubilats fent del Quixot.

Valoració:1menosmas
Per guillem, fa 12 mesos
Els Cantaires per la Llibertat, que tinc entès que son els que convoquen la cantada, sempre les he observat com un grup divers i solidari amb la gent represaliada injustament per part del estat. No recordo que els Cantaires per la llibertat en les 290 cantades setmanals que porten, hagin recomanat mai el vot a favor d'algú o el vot nul o abstenció.
Valoració:20menosmas
Per Son mals d'emprendre, fa 12 mesos
Ara cerquen fer quedar malament al senyor Vidal: Perque si no va a la manifestació, diran que MÉS s'ha fet unionista. I si hi va, diran que fa dues cares o fins o tot el pitaran a ell, enlloc de al Borbó.
Darrerament, la ASM està causant un gran desencís, perque els seus dirigents no fan altra cosa, que demostrar el que son, o sigui membres d'un partit insignificant, que no sap fer altra cosa pels ajuntaments dels pobles, que paranys als altres nacionalistes i pactes amb el sector més ranci dels fatxes espanyolistes, amb la única intenció d'omplir- se les butxaques. I ara, tot aquest teatrot de protestes que organitzen continuament, no és més que perque ténen enveja de Vidal i de MÉS i voldrien que el projecte fracassàs.
Que continuïn així i tots ens anirem donant de baixa d'aquesta associació, un darrera de l'altre, i se quedaran tots sols.
Per començar, jo enguany tampoc hi aniré. Perque me pareix que ens estan utilitzant i fa massa calor, per deixar-se prendre el pel.
Valoració:11menosmas
Per Deis pestes del seu partit i voleu que vos secundi, fa 12 mesos
Primer feis propaganda per a l'abstenció, malgrat el perill imminent de la extrema i la ultra dreta. Llavors posau a parir als candidats de MÉS i els deis de tot. I ara, encara preteniu que els de MÉS, polítics, afiliats i simpatitzants, anem a la vostra manifestació?
Jo som soci de la ASM, però també som simpatitzant i votant de MÉS i no just no aniré enguany a la vostra manifestació, sinó que estic pensant molt seriosament en donar- me de baixa d'aquesta associació. I el motiu no és altre, que perque no estic disposat a fer el joc a quatre arreplegats que ténen enveja de MÉS, que utilitzen l'associació sobiranista per atacar a un altre partit nostro que lluita i treballa per la nostra terra i per la nostra identitat.
Si els altres nacionalistes que no sou de MÉS volíeu una coalició de partits nostros, bastava haver- ho proposat i treure endavant aquesta idea. Però fer de corcs i augurar el que no passarà, alhora que posar a parir a l'únic diputat d'un partit nostro que tenim al Congrés dels Diputats, és cosa d' envejosos i de miserables.
Que vos aguantin a ca vostra, perque a mi i a molts més socis, ens heu fet veure com sou en realitat. O la veritat és que amb aquesta actitut no inspirau confiança.


Valoració:12menosmas
Per Astorat, fa 12 mesos
L'abstenció i el vot nul.l són molt útils. Vos heu fixat en el nombre de vots nul.ls? Vos heu fixat que han sortit ben detalladets tots i cadascun dels vots nul.ls indicant si eren vots independentistes, àcrates o troskistes? És un vot realment eficaç.
Valoració:8menosmas
Per Siurell xalest, fa 12 mesos
Demanen suport a qui no n'hi han donat mai... Quina colla.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente