cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Reconeixement internacional per a la doctora Isabel Suárez Fernández de la UIB

216695
Joao de Albuquerque

La doctora Isabel Suárez Fernández, investigadora postdoctoral en el grup de recerca en Física Gravitacional: teoria i observació (GRAVITY) i membre de l’Institut d’Aplicacions Computacionals de Codi Comunitari (IAC3) de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonada recentment amb la menció d’honor del Braccini Thesis Prize 2022 pel Gravitational Wave International Committee. El premi li ha estat atorgat per la seva tesi doctoral, Critical phenomena in gravitational collapse: Beyond spherical symmetry.

El Gravitational Wave International Committee es va fundar l’any 1997 per a facilitar la col·laboració i la cooperació internacional en la recerca de les ones gravitacionals. Des de l’any 2003, aquest comitè entrega anualment el Braccini Thesis Prize, i les mencions d’honor corresponents, a tesis doctorals excepcionals en el camp de les ones gravitacionals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa dervers d'un any
Animo, y muuuuuuucha paciencia, fatxa roba-nicks

Y ya sabes, ancha es cataluña….
Valoració:-7menosmas
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
No t'ho imaginis tant fàcil, nazi-fatxa lladre-multinicks, que si ara no guanyeu, que serà així, en un parell de legislatures podeu estar en la mateixa situació que els poderosos Ciudadano's, que a hores d'ara estant ensumant els contenidos de rebuig per a poder sobreviure. Aplica't el cuento i no t'aplaudeixis amb les orelles que prompte et serviran de paraigua i et faran nosa per a rebuscar en les deixalleries.
Valoració:7menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Estas muy alterado, fatxa-robanicks. Deberías tomártelo con calma porque se te van a hacer muy largas las próximas legislaturas…
Valoració:-9menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Els fatxes nyordos no li haurien pogut donar cap premi, com que asseguren viure en una terra plana ....., els números no els sortirien mai, i com que les teories el més a prop estarien a Ganímedes.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente