algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El GOB farà una gran festa ecologista al Teatre Principal de Palma per a celebrar els 50 anys de l'entitat

El GOB ja ha començat a realitzar els actes de celebració dels seus 50 anys. L'entitat ecologista ha avançat aquest dissabte que l'11 de juliol organitzarà una festa al Teatre Principal de Palma per posar en relleu les cinc dècades de lluita en defensa del medi ambient.

En una piulada a Twitter, l'entitat ha assegurat que es tracta de «la festa ecologista de l'any!». «Mig segle de lluita en defensa de la nostra estimada terra s'han de celebrar», ha assegurat el GOB que ha avançat que durant les pròximes setmanes anirà donant més detalls de la celebració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Festa ecologista de l'any!, fa 11 mesos
Ni més ni manco festa ecologista de l'any. El mes de juliol Mallorca estarà feta una merda, més que mai, com cada estiu que superam, i el GOB es dedica a celebrar festes! Potser es veritat que convendria destinar els diners de les subvencions a organitzar altres coses. Les illes no estan per celebracions.
Valoració:-1menosmas
Per I a tu que t'importa, el que fa el GOB?, fa 11 mesos
I a tu que t'importa, Carlos Villalta alies Multinik,el que faci el GOB amb els deus doblers, que han sortit dels donatius i les quotes que paguen els socis?
I és que ara m'has recordat a un altre desbaratat mental, que cada vegada que la societat solidària fa una recollida de doblers per ajudar a persones o a grups que pateixen injustícies per part d'institucions manejades per gent que no és equànime, organitza qualque moguda, perque els requisin els doblers, malgrat després els ho tornin, perque vegin que no hi ha res de tot el que els havien acusat.
Valoració:1menosmas
Per Jubilat, fa 11 mesos
Fatxa, jo estic jubilat i no som teu ni ho seré mai. Ja m' agradaria dir-t'ho cara a cara, dir-te el que fareu amb els jubilats si arribau a governar, pero amb els merdes com tu no val la pena gastar saliva. Guarda "els detallets" pels jubilats de Madrid que varen aconseguir sobreviure a la IDA.
Valoració:9menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Más despilfarro. Ese dinero habría que destinarlo para algún detallito para nuestros jubilados, por ejemplo.
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente