algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Més d'un miler de persones s'examinen del nivell B2 de català a les Balears

Les proves de la convocatòria de maig per a obtenir certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística han començat el passat dissabte.

En aquesta primera jornada s’ha duit a terme la prova escrita del nivell B2 i s’hi han presentat 1.070 persones, que representen el 72,65 % dels inscrits. Per a l’organització de la prova, s'ha comptat amb la participació de més de 100 persones col·laboradores.

En aquesta convocatòria s’avaluen tots els nivells (A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu). Les proves es duen a terme a Formentera, Eivissa, Ciutadella, Inca, Manacor i Palma, i continuaran fins a final de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@professor

Tú sabes que hay oposiciones en marcha, no?.

🤦🏻‍♂️
Valoració:0menosmas
Per professor, fa 10 mesos
És una gran notícia que la nostra llengua promogui tant d'interès per tanta gent i que la consideri una eina útil i positiva. L'enhorabona i molta sort a tots !
Valoració:3menosmas
Per persona correctora, fa 10 mesos
persones col·laboradores = col·laboradors?

o tot just són persones amb molta ànsia per ajudar?
Valoració:0menosmas
Per És igual, fa 10 mesos
La propera legislatura hi haurà més moratòries, tant si guanyen uns com guanyen els altres. El de n'Armengol perquè si guanyen se sentiran legitimats per continuar arraconant el català i la dreta perquè continuaran amb la feina feta pels progres. Uns i altres han aconseguit que la gent tengui la percepció que el català a les illes està en decadència i descuidat.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente