algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

El doctor Jaume Flexas (UIB) és l’investigador més rellevant de l’Estat en Ciència de les Plantes i Agronomia

A.COSTA/UIB

El doctor Jaume Flexas, catedràtic de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), és l’investigador més rellevant de tot l’Estat en l’àmbit de Ciència de les Plantes i Agronomia, segons el rànquing de Research.com. El rànquing destaca la Universitat de les Illes Balears com la cinquena de l’Estat en aquest mateix àmbit.

Altres tres investigadors de la UIB se situen entre els 50 més destacats de l’Estat en aquest àmbit de recerca. Són el doctor Hipólito Medrano, professor emèrit del Departament de Biologia, en 11a posició; el doctor Miquel Ribas, professor titular el Departament de Biologia, en 23a posició; i el doctor Jeroni Galmés, catedràtic del Departament de Biologia, en 49a posició. Tots ells són també investigadors del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies (PLANTMED) i membres de l’Institut d’Investigació Agroambiental i Economia de l’Aigua (INAGEA) de la Universitat de les Illes Balears.

Novena de l’Estat en Física

El rànquing Research.com també destaca la Universitat de les Illes Balears en la novena posició de l’Estat en Física. En aquest àmbit de coneixement, la 10a posició de l’Estat l’ocupa el doctor Sascha Husa, professor contractat doctor del Departament de Física, investigador del grup de recerca en Física Gravitacional: teoria i observació (GRAVITY) i membre de l’Institut d’Aplicacions Computacionals de Codi Comunitari (IAC3) de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.