algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Les escoles de les Balears podran adaptar els horaris davant les altes temperatures

Les Balears, Madrid, Múrcia i Andalusia poden adaptar els horaris lectius dels centres educatius davant les altes temperatures.

Des d'aquest curs, els centres educatius de les Balears tendran un protocol d'actuació davant d'altes temperatures excepcionals, ja que les onades de calor «s'estan tornant cada cop més habituals».

Amb caràcter general, aquest protocol es podrà activar entre el 1r de juny i el 31 de juliol i del 1r al 30 de setembre, encara que es preveu que també es pugui fer en altres moments en funció de les condicions meteorològiques.

Serà la Direcció General de Planificació l'encarregada d'informar de l'activació del protocol a partir de la informació proporcionada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El protocol s'activarà a partir del nivell d'alerta groc.

Per al nivell d'avís groc s'estableixen mesures generals, i amb avís taronja les mesures organitzatives s'amplien i són més específiques tenint en compte les activitats lectives, complementàries, extraescolars i serveis complementaris com menjador o transport escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.