cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Associació Contra el Càncer impulsa un servei d'ajuda a domicili per a pacients amb cures especials

L'Associació Contra el Càncer a les Balears ha posat en marxa un servei gratuït d'ajuda a domicili per als pacients oncològics que requereixin cures especials. Segons ha informat l'entitat aquest dimecres en un comunicat, el servei es durà a terme per professionals especialitzats d'una empresa.

La gerent d'aquesta associació a les Illes Balears, Ana Belén Velasco, s'ha mostrat molt satisfeta amb la incorporació d'aquest nou servei. «La nova prestació està dirigida a facilitar les activitats bàsiques de la vida diària i l'autonomia personal del pacient oncològic», ha indicat, i ha afegit que «també suposa una ajuda per a les famílies en poder disposar d'aquest temps».

En aquest punt, l'Associació ha recordat que «en el moment en què una persona rep un diagnòstic de càncer el primer nivell afectat és la salut, però no l'únic». L'associació argumenta que el seu objectiu no és només millorar la vida dels pacients oncològics, sinó disminuir els efectes d'aquesta circumstància sobre «les relacions familiars i socials, l'economia, l'oci o les capacitats personals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.