algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

El programa 'T'acompanyo' ofereix formació a persones que es dediquen a la venda ambulant

La Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'entitat del tercer sector Patronat Obrer han iniciat un programa de formació per ajudar als venedors de venda ambulant amb situació d'irregularitat administrativa a trobar una altra sortida laboral.

El projecte consisteix en 7 itineraris on es desenvolupen tallers i intervencions per introduir-los en l'ús de les TIC, treballar la seva capacitat amb els idiomes i acompanyar-los en les vies administratives per a regular la seva situació. Hi dediquen aproximadament 15 hores setmanals i de moment són 56 les persones que han començat la seva formació dins del projecte 'T'acompanyo', que a finals de març s'espera que s'arribi als 80 usuaris.

La consellera Fina Santiago i la presidenta de la Fundació Patronat Obrer, Catalina Serra, s'han reunit aquest dijous amb els tècnics i usuaris del programa. Han explicat que el que es pretén és millorar la integració social de les persones que es dediquen a la venda ambulant, potenciant la seva capacitat idiomàtica, fomentant les habilitats socials i de comunicació personal i les habilitats bàsiques de la vida diària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet, fa dervers d'un any
¿I per què no "T'acompany"? Com que en el fons el català no els importa, ni tan sols saben que aquesta forma pròpia del balear és ben clàssica i correcta. El seu català és postís i llunyà del català col·loquial, però varen incloure un article a l'Estatut que diu que han de respectar les varietats insulars. En fan tant de cas com de la Llei de Normalització Lingüística, és a dir, gens. Tot és aparença i comèdia, i tenc bastants de dubtes que la llengua d'aquesta formació sigui la catalana.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente