muy nuboso
  • Màx: 11.48°
  • Mín: 7.77°
10°

Èxit de la vuitena edició de 'Paraules per la igualtat'

211299

Homes per la Igualtat de Mallorca ha celebrat aquest dilluns la VIII edició de 'Paraules per la igualtat', en el marc dels actes celebrats amb motiu del Dia Internacional de la Dona, després de l'èxit reeixit en les set edicions anteriors. L’esdeveniment s'ha fet a l'Obrador de Músics de Marratxí.

Després de dos anys consecutius en què l'acte s'ha hagut de dur a terme de manera telemàtica a causa de la pandèmia, l'edició d'aquest 2023 ha tornat a tenir caràcter presencial.

Enguany, s'ha comptat amb la participació d'Apol·lònia Alou i Aina Llabrés (Moviment Feminista a l'Escola); Tomeu Arbona (propietari Fornet de la Soca); Pere Estelrich i Massutí (periodista i musicòleg); Manel Garcia Gargallo (historiador i vocal d'ARCA), el seu escrit ha estat llegit per Jaume Pla; Jaume Guiscafrè Danús (cap del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB); Janka Jurkiewicz (inspectora en cap de l'Àrea d'Igualtat de la Policia Nacional); Teresa Matas Miralles (artista plàstica); Enric Munar Roca (catedràtic de la Facultat de Psicologia de la UIB); Rosa Planas Ferrer (investigadora i escriptora) el seu escrit ha estat llegit per Àngels Fermoselle; Eusèbia Rayó Ferrer (Defensora de la Ciutadania de l'Ajuntament de Marratxí), i Lena Serra (vicepresidenta de l'Obra Cultural Balear).

Tots ells han fet la lectura d'un text on s'ha posat de manifest la necessitat «d'avançar de manera decidida en la igualtat real de drets entre dones i homes, sempre des d'un caire feminista i necessàriament reivindicatiu».

També han destacat la presència de Maria Duran, directora d'IB-Dona, Toni Baos, Director general d'FP, Aina Amengual, Joan Francesc Canyelles, Irene Garcia i Cris Alonso de l'Ajuntament de Marratxí.

A més, han comptat amb una actuació musical a càrrec de Soriana Ivaniv, violinista, i Camila Duran, cantant del grup Vientos de Poniente.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.