algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Aquest 8 de març, programació especial a Ona Mediterrània amb Dissabte Gran i altres programes dedicats al Dia Internacional de la Dona

Aquest dimecres, 8 de març, Ona Mediterrània dedicarà part de les seves emissions a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

El passat dissabte el programa 'Dissabte Gran' va fer una edició especial dedicada al 8 de març, Dia Internacional de la Dona i aquest dimecres, entre les 12.00 i les 15.00, es podrà tornar a escoltar a través del 88.8 de la FM o a través de la web onamediterrania.cat.

Al programa, conduït per Daniel Quetglas i Pep Prieto, hi participen Ali Dominguez, Carme Vidal, Rosa Cursach, Xisca Prats, Margalida Roig, Pilar Vico, Maria Ballester, Nati Solivelles, a més a més la secció dedicada a l'Ara Balears.

El programa, ja accessible des de la ràdio a la carta de la web onamediterrania.cat i a ivoox.com.

Aquest dimecres, 8 de març, també podreu escoltar, a partir de les 8.00 el matinal 'Ona Bon Dia' amb la participació de Maria Duran, Aina Amengual, la presentació llibre Miquel López Crespí, Macarena Llull i Jaume Mulet.

Entre les 11.00 i les 12.00 es podrà escoltar el programa 'Taula d'anàlisi', amb la participació dels analistes habituals i l'escriptor Joan Guasp com a convidat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.