cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Posen en marxa l'Oficina de Defensa dels Drets dels Inquilins a les Balears

210097

Davant l'alarmant increment de les reclamacions i les sol·licituds d'informació relacionades amb els lloguers d'habitatge, Consubal ha posat en marxa una oficina dedicada en exclusiva a aquest àmbit.

Segons explicava el president de Consubal, Alfonso Rodríguez, des de fa uns quants mesos han augmentat de manera molt important les reclamacions i sol·licituds d'informació sobre problemes derivats dels lloguers, sent, en aquest moment, l'àmbit que més problemes està creant (7 de cada 10 persones ateses).

«L'escassetat d'habitatges a preus assequibles està propiciant que es cometin moltíssims abusos, especialment pel que fa a la devolució de les fiances i, darrerament, sobre l'increment desproporcionat dels lloguers», han remarcat.

A més, han apuntat que «les persones grans i immigrants són les víctimes més habituals, preocupant especialment els abusos que es cometen contra persones grans que viuen soles i són molt més vulnerables».

L'oficina comptarà amb personal especialitzat i amb assessorament legal per un advocat expert en la Llei d'Arrendaments Urbans. Inicialment estarà ubicada a les oficines de Consubal, carrer Foners, 7 i es podrà demanar cita prèvia al telèfon 871 178 158 i a través de WhatsApp al 667 91 21 16.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per a xelor, fa dervers d'un any
Ja teniu l'estament de la judicatura feixista.
Valoració:1menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
¿Y la Oficina para la Defensa de los Derechos de los Propietarios, para cuándo?.
No debemos olvidar que los que ponen mesa, manteles y viandas son los caseros. Los inquilinos, en muchas ocasiones pagan lo que les sale del berolo; cuando pagan, verdad Don Alfonso Rodríguez.
Valoració:-5menosmas
Per Oficina de drets?, fa dervers d'un any
És d'esperar que sigui una mica més eficaç que l'oficina de drets lingüístics.
Valoració:5menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
i antiokupes
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente