algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Govern, preocupat per l’anunci de privatització de la torre de control de l’aeroport de Palma i el futur dels treballadors

El Govern ha mostrat la seva preocupació sobre la possible privatització de la torre de control de l’aeroport de Palma i el futur dels seus treballadors.

En aquest sentit, la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, a través de la Direcció General de Transport Marítim i Aeri, ja ha iniciat contactes amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè s’informi el Govern de totes les actuacions que es duguin a terme en relació a aquest procés. El Govern també li ha expressat la seva preocupació en relació a les conseqüències que se’n puguin derivar.

Des del punt de vista laboral, expressa la preocupació per la situació de la plantilla formada pels 55 treballadors actuals de la torre de control, especialment en cas de no produir-se la subrogació amb el nou proveïdor, com ha passat en processos similars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa dervers d'un any
Idò vota la Cup Palma
Valoració:2menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
Sense independència no hi ha futur
Valoració:10menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
A veure si aturam entre tots aquest atropell. I feim que la gestió de l'Aeroport passa al Govern.
Què vol dir, que els doblers d'aqui s'inverteixin en AVEs a un altre lloc, que a més els agraciats els menyspreen, perque els pareixen poc luxosos i poc ràpids, mentres que a noltros se'ns nega el tren del llevant de Mallorca?
I què vol dir, que amb els doblers guanyats aquí, se facin net torrents i rius de la Península, mentres que els nostros s'han de fer net a base d'amollar animals herbívors i amb el treball dels veinats i els pressuposts de pobles i ciutats. I que aquestes parts i quarts costin vides humanes?.Jo crec que a Espanya se pensen que som beneits i que som com animalets inferiors, que valem molt poc o res.
Valoració:10menosmas
Per Preocupats?, fa dervers d'un any
Molta barra. El PSOE no n'està gens de preocupat i els atres dos que els fan d'escolanets, poca cosa. Si fos ver que estiguessin preocupats, no aprovarien els pressuposts generals del PSOE. A més a més a les àrees de govern de Més i Podemos privatitzen tant com a les del PSOE. Comediants!!!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente