algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Nova injecció de gairebé 300.000 euros per al pla autonòmic de drogues

El Govern espanyol ha proposat repartir entre les comunitats autònomes 8,7 milions d'euros per a impulsar plans autonòmics de drogues, d'acord amb els criteris de distribució que, per a l'any 2022, va aprovar el Consell de Ministres. D'aquesta quantitat, 294.000 euros es destinaran a Balears.

El Govern ho ha afirmat en resposta a una pregunta formulada al Congrés que qüestionava sobre les previsions sobre impulsar un nou model de repartiment del finançament regional. La pregunta feia referència al desenvolupament i execució dels diferents programes previstos en l'Estratègia sobre Addiccions 2017-2024. En aquest sentit, el Govern ha comentat que la quantitat per a cadascuna de les comunitats autònomes es va aprovar en la reunió de la mesa del 6 de maig.

Gràcies a aquesta nova aportació, el pla autonòmic de drogues de Balears comparà amb una nova dotació pressupostària. Aquests diners seran destinats sobretot a campanyes de conscienciació contra el consum, en especial entre la població més jove, i a tractar les situacions d'addicció ja consolidades en ajuda als pacients més afectats..

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.