algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

315 treballadors d'IB3 passen a formar part de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Balears a partir del primer de febrer

209511

El procés d'internalització dels serveis informatius i del personal tècnic i d'explotació de la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears culmina aquest dimecres, primer de febrer, amb la incorporació de 315 treballadors que passen a formar part de l'entitat pública.

Des del departament de comunicació del mitjà, celebren que aquesta internalització iniciada el mes de gener del darrer any «dona resposta a una demanda històrica dels treballadors que ha estat possible gràcies a l'impuls de la plantilla, la feina dels equips i l'acord de les forces polítiques». Asseguren que «la decisió d'externalització d'aquests serveis en un mitjà públic de comunicació» va ser una anomalia i que amb aquesta incorporació IB3 reforça «el seu compromís de servei públic, atenció a la diversitat i defensa de la llengua».

Els serveis informatius de ràdio i televisió estaven fins ara subrogats a l'empresa Dalton, i el personal tècnic i d'operacions estava subcontractat a través de quatre empreses diferents: Videoreport (els professionals tècnics d'IB3 Ràdio), CBM (tècnics d'estudis de televisió), VisualMed (operacions de televisió) i l'UTE formada per TSA i Videoreport (els tècnics d'estudi de televisió).

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha comparegut en roda de premsa després del Consell de Govern celebrat a Formentera i ha comunicat la «convicció que és absolutament necessari tenir una radiotelevisió pública independent per garantir una informació plural i independent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inca, fa dervers d'un any
Au ja tenim a na 'Mamballetes'/'au ves a veure sa padrina' col·locada de per vida, estam d'enhorabona. IB3 te mala ferida.
Valoració:3menosmas
Per Marc, fa dervers d'un any
Ja tenim col·locats un munt de mediocres per la cara (Javis, Joses...)
Valoració:2menosmas
Per Sant Francesc, fa dervers d'un any
Una altra passa podria ser, també, que càmeres i personal tècnic entenguessin el català.
... O és demanar massa?
Valoració:5menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Felicitats per fer possible la normalitat. La següent passa serà deixar d'emetre publicitat. Una altra passa seria deixar d'emetre tants de programes de concursos i sí ja sé que tenen bona audiència. Però una televisió pública té el deure de formar i informar.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente