nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

[VÍDEO] Mallorca viu la major nevada dels darrers cinc anys

@xarxaforestal

Mallorca ha registrat la nit d'aquest dilluns, 23 de gener, la major nevada a l'illa dels darrers cinc anys, segons ha confirmat el geògraf Alberto Darder. «Aferrada a 500/550m, 7 centímetres túnel Monnàber», ha apuntat Darder a Twitter.

Una nit de temperatures baix zero, en què s'ha arribat fins a -2,3 graus, ha deixat nevades a la Serra de Tramuntana i ha obligat a tancar alguns trams de carretera per acumulació de neu.

En detall, a les 6.10 hores s'ha arribat a la mínima de -2,3 ºC a la Serra d'Alfàbia (Bunyola), i a les 4.40 hores el termòmetre marcava -1,3 ºC a Son Torrella (Escorca). També destaquen les mínimes de Can Sion (Campos), de -0,2 ºC, a Palma Universitat, de 0,3 ºC, i a Lluc, de 0,5 ºC.

Molts usuaris han compartit a les xarxes socials imatges de la neu a Mallorca, a llocs com Lluc, Alfàbia o les muntanyes de la vall de Sóller: entre altres exemples, el del Centre Forestal (CEFOR) de Menut.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha indicat que aquest dilluns s'esperen precipitacions ocasionals, en general febles, que poden anar acompanyades de tempesta i calamarsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.