algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Prop de 1.500 examinands a les proves de B2 de català

Aquest dissabte han començat les proves proves de la convocatòria de gener per obtenir els certificats A2, B1, B2 i C1 de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. En concret, aquest dissabte se celebraren les proves escrites del nivell B2.

Durant aquesta primera jornada s’han examinat 1.459 persones, que representen el 73,46 % dels inscrits. Per a l’organització de la prova d’avui, s'ha comptat amb la participació de prop de 150 persones col·laboradores. L'entitat organitzadora indica un similar nivell d'inscripció que en anteriors convocatòries, tot i que amb un lleu augment en els nivells A2 i B1.

Les proves s’han duit a terme a l’IES Josep Maria Llompart i l’IES Madina Mayurqa, a Palma; a l’IES Berenguer d’Anoia, a Inca; a l’IES Manacor; a l’IES Joan Ramis i Ramis, a Maó; a l’IES Sa Colomina, a Eivissa, i a l’IES Marc Ferrer, a Formentera. Les proves escrites continuaran els dos propers caps de setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esteve, fa dervers d'un any
Han fet de la llengua un negoci. Em vaig examinar per British Council del nivell C d’anglès i les proves feien mitja, vaig aprovar. Quan facin el mateix amb les proves de català m’examinaré, mentre no vull tudar més diners.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente