algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

L'ASM denuncia els atacs espanyolistes contra Antònia Font i el català

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha comunicat aquest dimecres que dona tot el seu suport a la contractació d'Antònia Font per a les festes de Sant Sebastià de Palma, i denuncia els atacs de què és objecte el grup per part de l'espanyolisme.

L'entitat recorda que va ser un mitjà de comunicació qui va criticar en primer lloc el cost del concert, amb un titular que confonia el preu total del concert amb els doblers que cobra el grup, i finalment el partit d'extrema dreta ultraespanyolista Vox s'ha sumat a la caça de bruixes.

El general de l'exèrcit espanyol ficat a polític i portaveu a l'Ajuntament de Palma de Vox, Fulgencio Coll, va exhibir públicament en un vídeo la seva ignorància i manca de cultura quan va afirmar que Antònia Font, el grup amb més projecció de tota la història de les Balears, és «a penes conegut».

A més, va considerar que pagar el caixet corresponent a un grup que «només canta en català» és excessiu. El seu grup, igual que el mitjà de comunicació que ha promogut la campanya contra la contractació d'Antònia Font, considera que és millor que els doblers vagin a formacions musicals de fora.

Per a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, és evident que aquest mitjà i Vox comparteixen un mateix desig: «una Mallorca on la llengua pròpia sigui substituïda per la lengua del imperio». «Ni el diari en qüestió ni Vox no han criticat mai les institucions autonòmiques i locals, ara en mans del PSOE, quan patrocinen festivals de música amb pràcticament totes les actuacions en espanyol i cap en català, cosa que demostra que l'objecte dels atacs és la llengua pròpia de Mallorca», han apuntat.

Finalment, l'ASM felicita l'Ajuntament de Palma per la decisió de contractar Antònia Font i exigeix «que no sigui flor d'un dia, perquè el deure de les nostres institucions és defensar la nostra llengua, la nostra cultura i els nostres músics davant la colonització cultural i la substitució lingüística que ens imposa de forma implacable l'Estat colonial espanyol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep república, fa dervers d'un any
La meva papareta es per la cup palma
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Pues no me parece caro.
Sólo es el sueldo de un mes del cabezón de la Generalitat.
Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
És per demés, és superior al minúscul Cervelló de què disposen, mentides, barregen els numbros com els convé i emboliquen la troca que això és el que volen, quan venien "el Ricitos" o la "Rosa de España" no hi havia emperons.Encara que cantasin "Jozé zaca el zaco al zol que ze zeque" , arriba Paña.
Salut i República Països Catalans, 4.000 milions que no tornen, en poden fer de festes.
Valoració:9menosmas
Per hambre, fa dervers d'un any
Si los de VOX (nada que ver con ninguno de ellos) cobran dineros públicos se debe, curiosamente, que han sido votados por miles de personas que lo han considerado oportuno. Al igual que los de Podemos, por ejemplo.
Cosas simples, los necios de siempre son incapaces de entenderlo.
Y termino. Lo que cobran estos cinco, hablen la lengua que hablen, se me antoja un disparate. Vayan a las colas del hambre y se darán cuenta.
Valoració:-14menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
Què deien?, que cobren més que l'emèrito i el no emèrito junts? Jo no ho crec gens ni una mica això!!!
Aquests que volen acabar de fer morir sa nostra llengua són uns hipòcrites (a més de ser uns etnocides),
Per cert que qui es queda els impostos nostros és l'estado (devers 4.000 milions d'euros que se'n van cada any i no tornen, tenc entès).
Valoració:15menosmas
Per Només saben fer renou, fa dervers d'un any
Més altes son les quantitats que cobren els de VOX dels doblers públics. I aquesta doblerada gastada, és només per adoctrinar a genteta en la cultura de l'odi, mentir, inventar- se una Història de Mallorca falsa i una llengua que no existeix per acabar amb les vertaderes, espiar i denunciar a tothom que els cau tort i destruir tot el que la bona gent d'aquí aprecia i estima. I també cobren per escalfar cadires a les institucions democràtiques en les que no creuen, només per molestar i embullar als altres polítics i no deixar- los treballar.
Però no vos procupeu, que si haguéssin duit a na Marta Sanchez cantant el Cara al Sol embolicada amb la bandera del pollastre, malgrat aquesta cobràs un mil.lió d'euros, no haurien protestat, perque aquests paios son aquí per destruir la democràcia i tot el que el nostre poble estima.
Valoració:15menosmas
Per de asco, fa dervers d'un any
Lo de siempre. Si una persona no está de acuerdo con lo que cobran estos señores, dinero de nuestros impuestos no lo olvidemos, o no gusta su actuación, a falta de nada mejor es un "españolista". Naturalmente, dicho con desdén y desprecio.
Y como todos tenemos derecho a opinar sin insultar (españolista en boca de algunos, es un insulto), lo digo claramente. Estos de los presuntos aparatos electrónicos no me gustan ni poco ni menos. Y lo que cobran, desde mis impuestos, tampoco me gusta. Y los de ASM para mi, de asco.
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente