algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

El Suprem confirma que el confinament dels estudiants a l'Hotel Covid va ser legal

207499

El Tribunal Suprem (TS) ha ratificat la decisió del Govern de confinar els estudiants contagiats de Covid durant els viatges d’estudis a Mallorca el 2021. La sentència de l’alt tribunal s’ha notificat aquest divendres a l’Advocacia de la Comunitat Autònoma.

El Suprem sentencia que «en conseqüència, mantenir el confinament dels que van donar negatiu a la PCR, en espera de la seva confirmació, era una mesurada ajustada al principi de proporcionalitat si, a més, la relacionam amb la peculiaritat de la crisi de la Covid-19, l’experiència dels retornats dels viatges de final de curs i la situació concreta dels afectats».

És per això que el Suprem desestima el recurs de cassació interposat pel Ministeri Fiscal i assenyala que «no es discuteix en les actuacions que entre els que ja havien tornat després de finalitzar la seva estada a Mallorca estaven aflorant nombrosos positius», a més, «hi havia base racional per presumir que els que encara romanien a l’illa poguessin resultar contagiats i transmetre el seu contagi, dispersant el virus per altres territoris, cosa que era raonable pensar en vista de l’experiència dels recent retornats, pel tipus d’activitats desenvolupades i la manera de comportar-se dels afectats en aquests viatges de final de curs a Mallorca».

El TS confirma doncs la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i desestima l’apel·lació que la Fiscalia de les Balears va interposar davant el Tribunal Suprem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja està bé, fa dervers d'un any
Tots eren uns fills de papa i de Vox.
Valoració:0menosmas
Per Que callin i que paguin, fa dervers d'un any
A sobre que els varen hospedar de franc a un bon hotel, situat al Passeig Marítim amb bon menjar, bones habitacións i totes les despeses pagades. I que per fer-ho ecara més lleig, els al.lots se dedicaven a armar escàndols i a tirar andròmines, al damunt de la gent que passava pel carrer, els seus "papuxis" i "mamuxis" se querellaren contra el Govern que els ha pagat les despeses?
A pagar l'estáncia i tot el que han menjat, begut i romput. O si no, que els ho pagui 'el tio Jorge", que els va animar a fer escàndols i com no, a anar al seu lloc preferit: Els tribunals de Justícia.
Valoració:8menosmas
Per Misser, fa dervers d'un any
I aquella abogada andalussa de "aminenenolotocas" que ho posarà al currículum?.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente