cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS demana retirar la proposta d'ampliació del termini de còmput de les cotitzacions

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dimecres una Proposició no de llei (PNL) perquè el govern de l'estat retiri la proposta d'ampliació del termini de còmput de les cotitzacions i presenti propostes prèviament consensuades amb la Mesa de Diàleg Social i la resta d'agents implicats. Segons el diputat de MÉS Joan Mas, «l'ampliació de la base de càlcul de les pensions és un enduriment de l'accés a la jubilació i és el camí directe a empobrir als futurs pensionistes».

Per part seva, el senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha assegurat que «aquesta mesura dificultaria l'accés a la jubilació». «No podem compartir-ho, és el moment de recuperar drets, no de retallar-los», ha afegit.

Finalment, el coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha considerat que «aquesta possible reforma no és de consens, ni polític ni social, atès que no ha rebut l'acord de les organitzacions sindicals ni de les organitzacions patronals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Molt bé MÉS.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Els pressupostos generals del estat, han de cobrir i suplementari tot el que calgui per mantenir un sistema de pensions dignes. Si no hi ha doblers que l'estat persegueixi el frau i l'evasió fiscal i que obligui a la banca el retorn dels rescat de la banca que varen pagar amb doblers del fons de pensions públiques
Valoració:1menosmas
Per Ben fet, fa dervers d'un any
Si no ho aturen, arribarà que quan la gent se jubili als seixanta i set anys, li exigirán haver-ne cotitzat setanta com a mínim
I és que estam pagan els estralls dels polítics que agafaven els doblers de les cotitzacions i les repartien pels ministeris, o d'aquells que "volcaren" els doblers del fons de les pensions per comprar deute públic o per rescatar bancs saquejats per polítics indecents.
I no és just que ho facin pagar als treballadors, perque la solucio justa seria embargar els béns als lladres podetosos, no als innocents indefensos.
Molt bé per MÉS. Gràcies per defensar els treballadors.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente