algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Cristòfol Pastor, Montserrat Ferrer, Margalida Cortés i Sebastià Sansó, proclamats Fills predilectes de Manacor

Cristòfol Pastor, Montserrat Ferrer, Margalida Cortés i Sebastià Sansó han estat proclamats aquest dissabte, per unanimitat, Fills predilectes de Manacor.

Segons ha informat l'Ajuntament de Manacor, el ple municipal ha proclamat aquest dissabte per unanimitat Cristòfol Pastor i Noguera; M. Montserrat Ferrer i Oliver; Margalida Cortés i Fons; i Sebastià Sansó i Barceló fills predilectes de Manacor.

Per a la proclamació de Fill predilecte són requisits que la
persona física sigui natural de Manacor i hagi destacat en els serveis prestats al municipi pels seus mèrits en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, de recerca, d'ensenyament o lingüístic, durant una etapa de la seva
vida.

Cristòfol Pastor i Noguera (Manacor, 29 de febrer de 1920) ha contribuït a la cultura amb la seva aportació al món del dibuix, la pintura i del teatre, a més de l'àmbit social. Va ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manacor el mandat iniciat el 1991.

M. Montserrat Ferrer Oliver, nascuda a Manacor el 29 d'octubre de l'any 1943, va ser secretària comercial d'alta direcció i relacions públiques de l'empresa manacorina Majorica durant 28 anys. L'Ajuntament reconeix la seva trajectòria professional, vinculada a una de les principals indústries insígnia de Manacor, les perles.

Sebastià Sansó Barceló, nascut a Manacor el 6 d'abril de 1950 i mort el 9 de novembre de 2021, va ser historiador. Va dedicar la seva tesi a la indústria de les perles en el municipi i el seu llibre sobre els fusters de Manacor és «indispensable» per a entendre el Manacor contemporani.

Margalida Cortès Fons, nascuda a Manacor el 7 de setembre de 1948, va ser presidenta de la Creu Roja de Manacor i també ha col·laborat «de manera desinteressada i incansable» amb els Serveis Socials del municipi, amb les Monges Benedictines i amb Can Gazà, entre altres.

L'Ajuntament de Manacor declararà Fills Il·lustres el pròxim 26 de novembre a les 11.00 hores a la mestra Lluïsa Fuster Cortès, el pintor Joan Riera Ferrari, l'actriu Catalina Riera Roig i la mestra i experta en cultura popular, Aina M. Sansó Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.