algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Consell obre les portes a les dones electes d'arreu del món

La primera Trobada internacional de dones electes que s'ha celebrat aquest dijous i divendres a Palma posa aquest dissabte el punt final amb una visita a diverses seus institucionals, com és el palau del Consell de Mallorca.

La presidenta Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Presidència, Javier de Juan, i la presidenta del Fons Mallorquí de Solidaritat, Maria Antònia Truyols, han rebut les participants internacionals d'aquesta trobada. Són representants polítiques de Bolívia, el Líban, Palestina, Níger, El Perú, Senegal, Marroc, Suècia o Ucraïna, que han conegut de prop tant el funcionament de la institució insular com la seva seu principal.

Cladera els ha agraït la seva assistència a la trobada i les ha encoratjat a continuar «fent camí per aconseguir l'equitat i igualtat en l'acció política i institucional».

«Encara ens queda camí per aconseguir l'equitat en els espais de decisió, però també hem avançat molt, gràcies a dones com vosaltres. Amb aquesta trobada hem obert una nova finestra des de Mallorca i estau convidades a tornar», ha expressat Cladera.

La Trobada internacional de dones electes ha comptat amb la participació de dones electes de l'àmbit municipal dels països del Sud, d'Europa, de les Balears, i especialment de Mallorca. S'ha celebrat a Palma dels dies 10 i 11, amb l'objectiu de visibilitzar la participació de les dones en la presa de decisions i crear xarxes de col·laboració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.