muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L’STEI presenta les candidatures per a les eleccions sindicals a l'ensenyament

206191

Dilluns passat, els caps de llista de l’STEI Intersindical a les Juntes de personal de Menorca, Eivissa i Formentera i Mallorca han presentat a les Meses coordinadores de la Conselleria d’Educació i Formació Professional i a les delegacions territorials corresponents la llista de cada una de les candidatures.

L’elevat nombre de candidats que integren les candidatures a les quatre illes (264 a Mallorca, 65 a Menorca i 73 a Eivissa i Formentera) són «una mostra de la varietat i de la riquesa d'aportacions de les persones que donen suport a la llista de l’STEI: de totes les etapes educatives, de diferents edats i llocs de procedència, amb tota casta de formacions... però amb un objectiu comú: fer de l’educació pública de les Illes Balears la millor del món», han remarcat.

L’STEI Intersindical agraeix «de tot cor» la disponibilitat de les persones que han volgut formar part de la candidatura a cada una de les illes Balears, «en un moment en què l'individualisme és molt present a la nostra societat, i posa en valor la il·lusió i les capacitats de cada una d'elles en el disseny d'una educació de qualitat per a tot l'alumnat i famílies», destaquen.

El sindicat fa una crida a la participació a les eleccions del proper 1r de desembre a tot el professorat, per tal «d'enfortir el paper de la Mesa Sectorial i la recuperació de la negociació col·lectiva. El futur de l'escola pública de les Illes Balears és a les mans del professorat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.