muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Els docents convoquen mobilitzacions davant la «manca de diàleg» de la Conselleria

La Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca ha anunciat, aquest divendres, la convocatòria de mobilitzacions davant la «manca de diàleg» de la Conselleria d'Educació i Formació Professional quant a l'aplicació de la LOMLOE.

Segons han comunicat des de la Junta, hi haurà una aturada entre les 12.00 i les 14.00 hores el proper 18 d'octubre a tots els centres educatius de les Balears. A més, a Mallorca, es farà una concentració davant del Parlament a les 13.00 hores.

Així, han assenyalat que després d'uns cursos «molt complicats» a causa de la pandèmia, d'una implantació «precipitada» de la LOMLOE amb currículums provisionals i «una escassa oferta formativa» per al professorat, «la gota que ha acabat la paciència ha estat la publicació de les noves instruccions per avaluar l'aprenentatge de l'alumnat dos dies abans de l'inici de curs, sense cap mena de negociació amb la comunitat educativa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Començaren amb "prou turisme", seguiran els docents i continuarà la ciutadania decebuda en veure que es tuden els doblers amb tantes coses que no funcionen.
Dormen a la palla!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente