cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

La UOB denuncia la «situació de precarietat» dels docents que fan feina a mitja jornada

204159

La UOB Ensenyament posa de manifest la «situació de precarietat» en què es troben tots aquells docents que fan feina a mitja jornada i se’ls obliga a anar al centre els 5 dies. A més, remarquen que la normativa actual referent a les instruccions horàries estableix que els horaris dels professors a mitja jornada hauran de ser «el més compactes possibles».

L’opció de mitges jornades a 5 dies hauria de ser per a «casos molt excepcionals» però amb l’inici del nou curs, la UOB ha detectat un «creixent increment de docents que han de treballar els 5 dies» i, per tant, afirmen que aquesta manera d’organització horària s'està convertint en «la forma de procedir actual».

«Donat l'excés de temps dedicat al desplaçament i l'abusiu percentatge del sou destinat al carburant, volem recordar a la Conselleria d'Educació el seu compromís i obligació a contribuir a la sostenibilitat. És per això que li demanam que estableixi als centres l'obligació de compactar les mitges jornades en 3 dies», apunta la UOB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Poca feinera, fa dervers d'un any
Ja que hi sou podeu demanar no haver d'anar a fer feina i que vos paguin el sou sencer.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente