algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 12.04°
11°

Nina denuncia els contenidors de fems desbordats i bruts de Portocolom i l'exbatlessa li respon ofesa

La famosa cantant i professora de cant, Nina, que estiueja a Portocolom des de fa vint anys, ha aprofitat els seus perfils a les xarxes per denunciar la mala gestió dels residus que fa, segons la seva opinió, l'Ajuntament de Felanitx.

És aquí on em recomanàveu d’anar a llençar els fems, Ajuntament de Felanitx? De moment he optat per deixar-los dins ca nostra (ja fa 3 dies) a l’espera que feu net. Ja em direu si us sembla prou cívica aquesta decisió», ha piulat Nina, amb dues fotografies dels contenidors de fems totalment desbordats i bruts.

Nita també ha dit: «Si no ho entès malament, Ajuntament de Felanitx, la culpa és de l’incivisme del ciutadà que diposita els fems i les deixalles allà on toca? Fa 20 anys que vinc a Es Port, conec prou bé la vostra gestió nefasta en aquesta àrea».

L'exbatlessa batlessa de Felanitx i actual regidora, Catalina Soler, ha respost ofesa: «Aquí li pareix bé? Sí, més de vint anys i per ara no ha fet massa aportacions en positiu per Portocolom. Gràcies per la seva col·laboració». En aquest cas, el text de la batlessa anava acompanyada de fotos de contenidors buits i nets.

Nina ha respost la piulada de la batlessa: «Mantenir el poble net no és qüestió de dretes ni esquerres, és una obligació de qualsevol ajuntament. Que una servidora pública doni una resposta semblant a una ciutadana fa empegueir».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Catalunyeta Soler vés allà on no hi plou...
Valoració:1menosmas
Per Lisa, fa dervers d'un any
Aquesta regidora deu estar acostumada a viure en mig de la merda...normal que s'ofengui quan li diuen les veritats...vergonya que un poble que viu del turisme doni aquesta imatge...
Valoració:5menosmas
Per Catalina, fa dervers d'un any
Catalina Catalina, penja es llum a sa paret, i podràs veure en sa nit, si es contenidors están nets.
Carrasqueta Carrasqueta, te deus als ciutafans te agradin o no, no ets en Felip Rodabuida.
Valoració:19menosmas
Per jon, fa dervers d'un any
Pep....el Pp,una organitzacio per delinquir....segons la josticia espanyola
Valoració:25menosmas
Per pep, fa dervers d'un any
Si no fos del PP no habría noticia
Valoració:-22menosmas
Per pep, fa dervers d'un any
Si no fos del PP no habría noticia
Valoració:-24menosmas
Per t, fa dervers d'un any
hòstia tú,com está sa ex sanadora¡¡¡¡a qualsevol empresa la fotrien al carrer,per la resposta que ha donat a una de les seves clientes,de les que li pàguen el sou...
Valoració:37menosmas
Per Catalinero, fa dervers d'un any
Palma es MES bruta
Valoració:-10menosmas
Per Ses Illes son meves i no vull que facin descompte, fa dervers d'un any
De veritat,que a Portocolom no hi ha cap altra persona un poc més educada, normal i llesta que pugui dur la batlia?
És que aquesta dona ens fa quedar malament no just als portocolomers, si no a tots els mallorquins, amb les seves grolleries i les seves expresions més pròpies de fatxes analfabets, que no d'una senyora que se dedica a la política.
I els que hande fer aportacions son la batlesa i el seu equip, que per això cobren, no els ciutadans que estiuetgen al port, que en el cas de l'artista Nina, ja fa més que ella fent conegut per bé al poble, perque és una cantant famosa que tothom coneix.
Valoració:48menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente