algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Amics de la Terra, en contra del parc fotovoltaic d'Aena

Amics de la Terra ha demanat, aquest dijous, la retirada del projecte de construcció d'un parc fotovoltaic d'Aena a Son Bonet.

En un comunicat, l'associació ha indicat que des del naixement del moviment veïnal Son Bonet Pulmó Verd per defensar l'espai lliure públic de Son Bonet davant el projecte de construcció del parc fotovoltaic d'Aena, han donat suport a aquest objectiu d'impedir la seva instal·lació.

Amics de la Terra ha reafirmat la millora d'un espai verd públic en una zona densament poblada. «És necessari desenvolupar un model de transició energètica amb criteris de descentralització i democratització energètica, a més de ser respectuosa amb una realitat territorial limitada i marcadament fràgil», han explicat.

Per aquest motiu, ha instat «categòricament» a Aena a retirar el seu projecte i a «facilitar l'apoderament de la ciutadania per configurar en aquests terrenys» un bosc urbà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa dervers d'un any
En lloc de fer un megapark a un espai que fa moltíssims d'anys que és d'ús públic, que el facin a son Sant Joan en es terrenys que guarden per a fer-hi inversió immobiliària. En lloc de fer-lo a 10 quilómetres de Son Sant Joan i dir que és autoconsum(autoconsum ha de ser a un màxim de 500 metres), que el facin a son Sant Joan, en es terrenys esmentats i damunt edificis i altres. En lloc d'augmentar la capacitat de tràsit de Son Sant Joan, quan ses puntes de juliol i Agost ja són socialment antieconòmiques (malgrat AENA hi fa negoci), que limitin sa capacitat de trànsit a nivells no-colonialistes (es nivells de l'any 1986, aproximadament). I es del Gobierno que comanden dins AENA (tenen el 51 %) que promoguin instal·lacions fotovoltaiques en es cobriments d'edificis particulars, aparcaments públics i privats, magatxzems de petites empreses, etc. I que no facin servir espais que s'expropiaren per a serveis públics per a fer negocis particulars, i molt manco si són espais que s'expropiaren a punta de pistola.
Valoració:3menosmas
Per supongo, fa dervers d'un any
Que explique esta gente, cómo y de que manera debemos obtener electricidad. Cabe suponer que algún cacharrito tendrán en sus casas que la necesita para funcionar.
Supongo
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente