cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

La Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere de la UIB celebra el 25è aniversari

Aquest dimarts s’ha inaugurat la XXIII +2 Universitat d’Estudis de Gènere de la UIB, que enguany celebra el 25è aniversari sota el títol 'Una aventura feminista'. Les activitats seran fins al divendres i tendran lloc al Centre Flassaders de Palma.

L’edició d’enguany compta amb la participació d’investigadors, escriptors i experts de renom en qüestions feministes i d’igualtat, com Rosa Cobo, Cecilia Castaño, Sandra Molines, Josetxu Rivière, Arantza Campos, Carmen Delgado, Mikel Otxotorena, Montserrat Boix, Asunción Ventura i Esther Barberá.

Una reflexió sobre el feminisme actual i futur

Aquesta edició pretén reflexionar sobre alguns dels esdeveniments succeïts al llarg dels darrers anys, a més de tractar l’estat actual i el futur del feminisme. Tot, combinant altres temàtiques com l’educació, el capitalisme, el dret i el periodisme.

El curs inclou tallers, taules rodones, treball de l’alumnat, debats, activitats lúdiques i conferències a càrrec de persones d’un prestigi reconegut en els temes que tractaran. És una activitat formativa gratuïta de 99 places dirigida a estudiants de grau i màster de diferents disciplines i a totes les persones interessades en estudis feministes i de gènere, igualtat i evolució de la societat.

La XXIII + 2 Universitat d’Estudis de Gènere està dirigida per les doctores Esperança Bosch i Victòria A. Ferrer, professores del Departament de Psicologia de la UIB. L’activitat s’emmarca en els Cursos d’Estiu 2022 que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries a través del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.