algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Habtur: «El lloguer turístic representa menys d'un 20% de les places registrades i reparteix molt millor la riquesa de la nostra terra»

199973

El lloguer turístic a Mallorca representa 103.150 places. Així ho ha remarcat la patronal de lloguer turístic de les Illes Balears, Habtur Balears, qui ha remarcat que és «una modalitat allotjativa en tendència».

«L'activitat de lloguer turístic a Mallorca ha existit sempre i s’ha anat regularitzant al llarg dels darrers anys», expliquen. Des de la patronal recorden que les 90.000 places regularitzades el 2017 «ja formaven part del còmput de places amb anterioritat i moltes d’elles es comercialitzaven ja abans de la irrupció de les grans plataformes de comercialització. De fet, durant els darrers anys, hi ha hagut un decreixement de places tan amb llicència com sense ella».

El lloguer turístic representa una part de la oferta allotjativa de Mallorca que «no arriba al 20% de les places registrades i és una oferta que reparteix molt millor la riquesa de la nostra terra». «Són moltes les famílies que es beneficien d’aquesta activitat, no només directament sinó també la oferta complementaria com supermercats, botigues, restaurants, oci i transport. Així, s’estima que l’activitat reparteix entre petits propietaris i negocis 900 milions d’euros anuals que són ingressos que es queden íntegrament a l’illa», han destacat.

Des d’Habtur també han remarcat que el 2022 serà una«bona temporada» i que «els números apunten que tendrem xifres prepandèmiques, entorn al 85%». «També recordam que el lloguer turístic és una modalitat allotjativa en tendència que cada vegada trien més els nostres visitants i que contribueix i podria contribuir encara més a la desestacionalització», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alertau, fa dervers d'un any
A ca nostra mos hem endeutat per poder mantenir les cases dels padrins a un poble. No volem vendre. Per poder tornar el préstec la tenim com vacacional i pagam els impostos. Tot declarat.
Controlam els llogaters i tenim regles estrictes. Demanam als veïns que mos avisin si hi ha trui. Tot això perquè som d'aquí i estimam la nostra comunitat. No tot és merda.
Valoració:0menosmas
Per Pere Pistoles, fa dervers d'un any
20% diuen, jajajajaja
i turisme de qualitat, jajajaja, que han de cridar a sa policia (que pagam tots) cada dos per tres perque fan festes als seus xaletets llogats.

Posau seguretat privada si es el vostre negoci privat. Molt lliberals per segons que pero per plorar si que tornau socialistes.
Valoració:3menosmas
Per La riquesa no se reparteix. Només ho fa el renou, fa dervers d'un any
Pobre del que ha d'anar a fer feina i té al costat de ca seva, una casa o un pís llogat a turistes.
I si per mor de que no pot dormir bé, no rendeix i perd la feina, no crec que la riquesa s'hagi repartit ni bé ni malament, ni que el propietari li dóni la meitat dels seus beneficis.
Com diu un altre comentarista "Els tiristes als hotels i Palma per qui l'habita".
Valoració:4menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Es turistes als hotels palma per qui l habita.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente