algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Armengol: «Balears no va cap a cap col·lapse»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat que «Balears no va cap a cap col·lapse», durant una entrevista al diari Última Hora, recollida per Europa Press. A més a més, ha defensat «l'equilibri» per «seguir vivint del turisme».

Sobre les declaracions del PP, ha negat que el Govern hagi volgut aïllar la formació popular de la futura llei turística. «És el PP qui s'ha volgut aïllar i quedar-se amb Vox en un model turístic d'excessos que no comparteix ningú, ni els hotelers», ha aclarit.

«S'han equivocat en el plantejament futur», ha dit, destacant que «Ciudadanos i El Pi, que mantenen discrepàncies, han actuat d'una manera totalment diferent». «Si el PP ha volgut quedar-se només en una llei econòmica com aquesta, és que s'allunya del present i del futur de la ciutadania d'aquestes Illes», ha afirmat.

Sobre la llei ha dit que «no és la llei dels hotelers», sinó que «és la llei de les Balears i la llei de la circularitat. És una proposta ambiciosa que ens posiciona perquè les Balears puguin ser la primera destinació circular del món en matèria turística i palanca de la resta de l'economia», ha afegit.

Referent a si les Balears van cap al col·lapse ha dit que hi ha «un plantejament d'equilibri i per això aprovem una llei i una moratòria i diem que cal repensar el model, que tenim moltes places i que no es pot créixer indefinidament, que és el que defensen el PP i el Vox». «Si volem continuar vivint del turisme, i jo vull que seguim vivint del turisme, el que hem de fer és equilibrar aquesta oferta de places i prendre decisions valentes, a més de continuar invertint en turisme i en els sectors de l'economia verda i blava, en la indústria del coneixement i, com fa la llei, també en el sector primari», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CRIT, fa dervers d'un any
Gonelles i forasters mai han estimat la nostra terra, tan sols els seus comptes corrents.
Valoració:0menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Ses properes eleccions feis memòria i pensau amb tot aixo .
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
ABAIXA DEL NÚVOL, FRANCINA!!
Valoració:10menosmas
Per Ventolín, fa dervers d'un any
No es necesario ir a Formentor; Santa Catalina sin ir más lejos. O a Inca, donde todos hijo de Alá. O a Sa Pobla, más de lo mismo.
Valoració:4menosmas
Per Ja hem col·lapsat, fa dervers d'un any
És que ja hem col·lapsat! Com s'explica que tants de mallorquins optin per fugir dels arenals verges durant l'estiu perquè no troben on posar la tovallola ni on aparcar el cotxe a les mateixes àrees urbanes? Com podem avesar-nos a dedicar 35 minuts com a mínim per accedir a Palma des de qualsevol via ràpida o travessar la via de cintura a qualsevol hora del dia? Si això no és col·lapse, que modifiquin la seva definició al diccionari.
Valoració:12menosmas
Per Res més que fum, fa dervers d'un any
Retòrica política apresa als seminaris que ensenyen com s'ha de prende la cartera als contribuent que paguen els seminaris dissenyats expressament per ensarronar el personal.
Valoració:14menosmas
Per Xorc, fa dervers d'un any
Ja ho està. Intentau anar al cap de Formentor en cotxe.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente