algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Quina creus que és la solució a la demanda de més policia per a les Balears?

Tant des del Govern com des del sector hoteler han reclamat la dotació de més policia per a les Balears. Malgrat els reforços d'estius dels diferents cossos policials, argumenten que cal reforçar la seguretat amb molts més efectius.

De fet, pel que fa als diferents cossos de Policia Local, la manca d'agents es deixa veure en molts municipis. A més, pel que fa a la Policia espanyola, es calcula que serien necessaris més d'un centenar d'agents més.

Aquesta situació pot fer ressorgir el vell debat de la conveniència de crear una policia autonòmica pròpia. De fet, un cos policial autònom podria millorar l'eficiència dels serveis de seguretat ciutadana, oferint alhora una atenció centrada en la proximitat.

Ara bé, cal no oblidar que la demanda de més policies és sempre un reclam de determinats sectors socials. Així, cal plantejar-se si aquesta és l'única solució per mantenir una seguretat integral.

Sigui com vulgui, dBalears demana als seus lectors quina solució consideren que és la més adient. Així, les respostes de l'enquesta són les següents:

-Que vengui més policia espanyola.

-Crear una policia autonòmica pròpia.

-La policia mai és la solució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Policia autonòmica, fa dervers d'un any
Dins els cossos policials hi ha gent de dretes i gent d'esquerres, això sí, majoritàriament espanyolistes. Això de dir que només és espanyolista la gent de dretes és una manipulació que ens perjudica. I això de triar bé el personal, potser seria possible en un altre lloc, però a les illes amb els polítics que tenim, conformistes i poc exigents, no ho crec pas.
Valoració:1menosmas
Per Sel.leccionant als millors, fa dervers d'un any
Com que no podem prescindir de tenir un cos de policia, perque.els delinquents continuarien fent de les seves i probablement encara delinquirien més, la millor solució seria tenir una policiia autonòmica.
Però per anar bé, no s'hauria de caure en el mateix error que segons molts de catalàns s'ha caigut a Catalunya, obrint concursos de trasllat i donant places a policies i a guàrdies civils sense mirar abans com eren, que al final ha servit per filtrar a dins del cos a gent de dretes, espanyolista a ultrança i anti-catalans, que no convenen en absolut per la convivència pacífica dels habitants de la comunitat.
La solució passa per sel.leccionar bé al personal i fer que els agents que formin part d'aquesta policia, tant si son de nova promoció com si procedeixen de concursos de trasllat, siguin persones amb una consciencia absolutament democràtiques, que no li tenguin mania a la nostra gent, que no aspirin a convertir el nostre poble en Castellà i que treballin per aturar i evitar la delinquència sia quina sigui la seva ideoligia si la ténen, sense amagar els delictes de la extrema dreta i dels espanyolistes enemics de la nostra terra, de la nostra gent. Perque el que menys necessitam, son més injustícies de les que ja tenim en l'actualitat.
Valoració:7menosmas
Per Policia autonòmica, fa dervers d'un any
El el cas de les Illes, una policia autonòmica no seria més que una altra policia espanyola, per la manca d'ambició que tenen tots els partits illencs sense excepció.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente