lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín:

El projecte 'Illustrate Science', de Maria Antònia Forteza, guanya el Premi Explorer UIB 2022

'Illustrate Science' ha estat triada com la millor idea del programa de suport a l’emprenedoria Explorer UIB 2022. La seva creadora, Maria Antònia Forteza, participarà en una experiència intensiva d'immersió i formació a l'European Innovation Academy (Porto), per la Cohort de Fellows Explorer, juntament amb els promotors dels projectes seleccionats en els altres centres Explorer de l'Estat espanyol i emprenedors d'altres països.

El projecte es basa en els serveis d’un estudi gràfic orientat a científics, grups de recerca i professorat amb l’objectiu de facilitar la comunicació i transferència de coneixements tant a l’àmbit acadèmic com a la societat en general. La finalitat és fer més comprensible els resultats de recerca i donar resposta a la manca d’alfabetització científica.

Així mateix, el jurat ha fet un reconeixement al projecte Aresta, creat per Blanca Piera. Es tracta d’una plataforma de cursos en línia per aprendre a teixir punt, que pretén acostar aquestes tècniques a un públic jove, a través del disseny i dels valors de sostenibilitat, inclusivitat i accessibilitat.

El lliurament ha tingut lloc a Son Lledó, aquest dimarts 10 de maig. Un total de catorze projectes representats per dinou persones han optat a l’edició d’enguany del Premi Explorer. Són iniciatives de diversos sectors professionals, des de projectes educatius, del sector de l’alimentació o el tecnològic, fins al sector cultural i artístic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.