nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

L'Oficina Anticorrupció arxiva la investigació per la presumpta vacunació irregular de Sofia Alonso

L'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Balears ha arxivat la investigació sobre la suposada vacunació irregular de la consellera insular de Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Sofia Alonso, quan era directora insular de Gent Gran.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de l'IMAS, l'Oficina Anticorrupció ha acceptat les al·legacions d'Alonso per a arxivar finalment la investigació i concloure que els fets investigats no constitueixen cap irregularitat.

Cal recordar que el 27 de desembre del 2020, quan era directora insular de Gent Gran, Sofia Alonso es va vacunar just quan començava la campanya de vacunació contra el coronavirus a la residència Oms-Sant Miquel.

Les mateixes fonts han explicat que a la mateixa Alonso li corresponia vacunar-se uns dies després i que després de sobrar dosis i per consell dels professionals, a més de per l'inicial desconeixement sobre la conservació de l'antídot, va optar per vacunar-se.

A més, segons han argumentat i tal com s'ha al·legat a la investigació, la llavors directora insular de Gent Gran era directora en funcions de la residència La Bonanova, tenia el despatx a la Llar d'Ancians i com a responsable de residències tenia contacte permanent amb usuaris i professionals.

La investigació es va obrir el juliol del 2021 i es va arxivar en un primer moment després de caducar el temps de resposta. Tot i això, es va reobrir a principis d'aquest any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.