algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La UNED-Illes Balears implanta els graus d'Educació Infantil i Enginyeria de l'Energia

Educació Infantil i Enginyeria de l'Energia són els nous graus que la UNED-Illes Balears oferirà a partir del curs 2022-2023. Així, la universitat a distància ja arriba a una oferta de 30 graus, a més dels graus combinats.

Judit Vega, directora del centre de la UNED, ha presentat aquest divendres aquests dos nous graus a la fira de l'educació superior de Ciutadella. «Dos graus més que consoliden a una universitat pública que va néixer amb un marcat component social, es preocupa pels reptes del seu temps, com la sostenibilitat, la igualtat, la inclusió, els compromisos de l'Agenda 2030. I que suposen una fita més en el camí de transmissió de coneixements, recerca i enorme labor social que la UNED recorre des dels seus inicis», ha afirmat. «Estem molt contents, és el millor regal per a celebrar el nostre 50 aniversari», ha afegit.

La UNED considera necessari el grau en Enginyeria de l'Energia per a fer front «als reptes tecnològics i climàtics del món d'avui, formar a les i els futurs enginyers en matèria de sostenibilitat, eficiència global i ètica professional». S'estima que l'ocupabilitat d'aquests professionals és d'un 96%.

Quant al grau d'Educació Infantil, en paraules del Rector, Ricardo Mairal, «és una aspiració històrica que feliçment farem realitat». Grau demandat per l'estudiant de manera recurrent, se centra en l'ensenyament de 0 a 6 anys, «crucials en el desenvolupament dels nins i nines».

Tots dos graus es podran estudiar a les Balears, podent tots els alumnes examinar-se i seguir les tutories en el Centre de Palma i les Aules de Menorca i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.