cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

SIAU convida els docents a explicar quin sistema educatiu volen

197075

«De les cavernes del sindicalisme neix un nou sindicat, SIAU». Així es va presentar dilluns el nou sindicat (Sindicat Independent, Autònom i Unitari) a través del qual volen donar veu als «vertaders professionals de l’ensenyament».

Com varen anunciar, des de SIAU volen «tornar la veu als vertaders professionals de l'educació: els i les docents». Així doncs, inicien en els centres educatius públics una campanya de recollida d'informació per a saber l'opinió sobre els nous currículums gestats al marge de la participació de la comunitat educativa, les «noves» metodologies pedagògiques que es volen implantar, la formació dels professionals i moltes altres qüestions que s'aniran posant sobre la taula. «L'opinió que de veres ens importa és la dels i les professionals que viuen la realitat de l'aula i no la dels buròcrates que fa anys i panys que estan tancats dins els despatxos», han remarcat.

Per tot això, conviden els docents a fer-los arribar la seva opinió sobre quin sistema educatiu volen i sobre tot allò que els preocupa de la seva professió. Els pròxims dies contactaran amb els centres públics de les Illes per tal d'iniciar aquesta campanya de recollida d'informació.

«No serà a través d'un formulari de pregunta tancada al pur estil «sí o no» a què ens tenen tan acostumats, sinó a través d'una altra fórmula amb la qual tots i cadascun dels i les docents us pugueu expressar. En tot cas, si el vostre centre no us facilita la transmissió d'informació, podreu contactar directament amb SIAU a través de l'adreça arasitenslaveu@siau.cat. Volem saber quin sistema educatiu desitgeu tenir els i les que esteu al peu del canó», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rata vella, fa mes de 2 anys
Al "Consell de trogloditas jubilats", és a dir, en Sastre i en Balutxo, els hi convendria prendre una mica de til·la, que estan massa nerviosos. També n'hi poden oferir als seus xotets de cordeta. Ai aquests gerontòcrates, el seu capet de cada vegada perd més facultats. Quins estrategues estan fets!
Valoració:21menosmas
Per Resposta a Prudenci, fa mes de 2 anys
Saber qui hi ha darrera SIAU és completament públic, com ho és amb la resta de sindicats, basta anar al BOIB i llegir els noms de qui són els seus promotors. No té cap misteri ni és cap secret. Després, a part dels promotors, cada sindicat té els seus afiliats i simpatitzants, evidentment aquestes dades no són públiques per un tema de llei de protecció de dades.
Quant a sortir les cares de membres seus en foto ja és una qüestió purament interna de cada sindicat o organització. Les seves raons tindran: cedir protagonismes, estratègia...
Valoració:19menosmas
Per PrudenciSegon, fa mes de 2 anys
SIAU, qui sou?
Valoració:-19menosmas
Per Docent, fa mes de 2 anys
Molt bona idea, començar escoltant al professorat per saber de primera mà els problemes reals.

Espere que aquest nou sindicat millore les condicions laborals





Valoració:20menosmas
Per Prudenci, fa mes de 2 anys
Independent i autònom?
Alguna cosa no encaixa. Això de voler fer d'un mot les sigles d'un sindicat, un partit o una associació, de vegades no funciona o queda molt forçat. Ara és qüestió de saber qui hi ha darrere.
Valoració:-20menosmas
Per Quelites, fa mes de 2 anys
Xitxarel-los!
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente