cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Els refugis de Son Moragues i s'Arenalet reobrin al públic

Els refugis de Son Moragues, de la Serra de Tramuntana, i s'Arenalet, en el Parc de Llevant, reobrin les seves portes al públic a partir d'aquest dilluns. Ja es podran reservar places entre els dies 28 de març i el primer de maig.

Segons ha explicat la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a partir d'aquest dia, la disponibilitat de noves dates serà dia a dia, a partir de les 20.00 hores. Per fer la reserva, s'ha de fer a través de la web de l'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat).

Entre les actuacions que s'han fet en els refugis es troba la millora de l'eficiència energètica, l'adequació dels voltants pel seu ús recreatiu i canvis en el mobiliari. També s'ha millorat l'accés en els refugis, habilitant caixes on es guarden les claus, que estan situades en l'exterior i s'obrin amb un codi que s'envia a cada usuari.

En el cas de s'Arenalet, aquest sistema també s'aplicarà a l'entrada de les habitacions. La Conselleria ha destacat la instal·lació de cabines de banys químics en Son Moragues. En una visita durant aquest dilluns al refugi, el conseller de Medi ambient i Territori, Miquel Mir, ha agraït la tasca que desenvolupa l'Ibanat, que ha valorat com «un treball imprescindible per conservar el patrimoni i garantir l'accés al medi natural».

«Tenir una xarxa de refugis com la que gestiona l'Ibanat és un valor patrimonial i cultural a preservar perquè la ciutadania el gaudeixi i pugui descobrir els valors naturals de l'illa», ha afegit el conseller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.