algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

El GOB presenta una desena d'esmenes a la Llei Turística

El Grup Ornitològic de les Illes Balears (GOB) ha registrat aquest dimecres en el Parlament una desena d'esmenes en el Projecte de Llei de sostenibilitat i circularitat del turisme centrades en el bloqueig de places, la categorització per estrelles i un reenfocament de l'Impost de Turisme Sostenible.

En una nota de premsa, l'entitat ha recordat en relació amb la congelació de places que la suspensió no afecta les places en tràmit, reservades o adquirides provisionalment, de tal manera que el nombre de places no deixarà de créixer immediatament.

L'entitat ha reclamat que les places siguin eliminades definitivament atenent a la capacitat de càrrega ecològica àmpliament superada en l'actual context.

Sobre la categorització d'estrelles, per al GOB, lligar aquesta qüestió a mesures ambientals «és una trampa» i proposa tenir en compte el compliment dels convenis, que no s'externalitzen serveis, el compliment de les lleis de prevenció, la contractació de persones vulnerables i la revisió de les càrregues de treball.

El GOB ha recomanat també incorporar una estratègia de recuperació i adaptació de la zona litoral en relació amb les infraestructures turístiques existents en la costa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.