algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Serveis Ferroviaris de Mallorca desobeeix la normativa i posa tots els indicadors de les obres exclusivament en castellà

Tots els indicadors i avisos de les obres que es fan a la via del tren ('via verda') estan escrits exclusivament en castellà.

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha decidit, contravenint la normativa vigent i el sentit comú, fer totes les comunicacions només en castellà i, per tant, prescindint de la llengua pròpia i oficial de Mallorca, la llengua catalana.

Diversos usuaris ja han fet arribar les seves queixes a la Conselleria de Mobilitat per aquest nou atemptat contra els drets lingüístics dels que volen usar o volen aprendre la llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
No només es català hi és absent, tampoc es tren no hi és, perquè una via verda no és una línia fèrria. Tot està en consonància
Valoració:5menosmas
Per Jordi, fa mes de 2 anys
La normalització del monolingüisme castellà ara ja no tan sols és cosa de la Conselleria de Salut, sinó que comença a esser transversal arreu de les conselleries del governet botifler de n'Armengol i dels seus escolanets incondicionals. Si continuen així, si l'any vinent entra el pacte triranquista, aquest ja trobarà les feines fetes.
Valoració:5menosmas
Per El portaveu del PSOE, fa mes de 2 anys
El portaveu del PSOE, Alfonso Rodríguez, també incompleix la normativa perquè sempre parla en castellà. Ho fan per llevar arguments als castellanistes del PSOE, del PP i de Podemos. Aquest govern de n'Armengol no atura de desacreditar la llengua catalana.
Valoració:11menosmas
Per Arruix dels serveis públics de la nostra comunitat, fa mes de 2 anys
Pois entrars en costura disposats a arrassar les arrels dels mallorquins.
A aquests els han arribat abans el pispar un bon sou públic, que els estudis, la cultura il'educació.
I a Mallorca bo necessitam a aquests forasterum destructor de la nostra cultura per a res, ni tampicals gonelles asquerosos que els besen el cul.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente