algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Detenguts quatre agents de la Guàrdia Civil a les Balears per espionatge de la parella mallorquina de l'expresident de Panamà

Els quatre agents de la Guàrdia Civil a les Balears detenguts en una operació conjunta amb el Servei d'Afers Interns han passat aquest dimecres a disposició judicial.

Els arrestats han arribat al matí al jutjat de guàrdia de Via Alemanya (Palma), emmanillats i ocultant els rostres davant les càmeres amb abrics i jaquetes.

Cal recordar que tres persones més alienes a la Guàrdia Civil varen ser també detengudes en aquesta operació. Pel que sembla, s'acusa els arrestats de vigilar i espiar la parella mallorquina de l'expresident de Panamà, Ricardo Martinelli, durant l'estiu del 2020, arribant fins i tot a col·locar un geocalitzador a la dona sense el seu consentiment. Presumptament, va ser el mateix Martinelli qui va fer aquest encàrrec.

Els detenguts estan sent investigats pels delictes d'organització criminal, revelació de secrets i coaccions. Els quatre guàrdies civils estaven destinats al Palau de Marivent, aeroport de Son Santjoan i Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una injustícia més, fa mes de 2 anys
Un administratiu d'Hisenda no pot tenir un treball extra a una assessoria fiscal, ni tampoc un de Justícia treballar a un bufet d'advocats el seu temps lliure, entre molts d'altres casos d'incompatibilitat de feines. Però els guàrdies civils i policies poden fer de detectius privats, de guàrdies de seguretat o de guarda-espatlles de gent amb doblers, que no sempre és bona gent. I aquestes feines complementàries ser legals.
I és que fins i tot amb la llei d'incompatibilitats se fan parts i quarts amb uns i altres.
Valoració:4menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
!Bon exemple ! sí senyor, ? què posaven el nou clavegueram ? Mare de Deu, vos ho tornaré dir, viviu que en veurem de grossas.Ja sabeu "grossa"=144.
Salut i República Catalana.
Valoració:3menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys
"Verde,que te quiero verde"......
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente