algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

El Govern habilita un portal digital amb tota la informació sobre les iniciatives d'ajuda humanitària per a Ucraïna de les Balears

El Govern ha creat el portal Iniciativa Voluntariat Ucraïna, un nou lloc web que per a aglutinar tota la informació necessària referent a les nombroses iniciatives d'ajuda humanitària per a pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna que s'han posat en marxa durant els darreres dies a les Balears. La Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat l'ha posat a la disposició de les entitats de voluntariat, organitzacions, administracions i particulars que vulguin contribuir a alleujar les necessitats de les persones refugiades i desplaçades.

«La coordinació entre institucions, entitats i societat civil és essencial per tal que tots els esforços que s'estan duent a terme per tal d'ajudar a Ucraïna arribin a bon port», ha declarat el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes. Es pot accedir a aquest nou espai a través del Portal del Voluntariat del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa mes de 2 anys
Educació, no deixeu passar el temps per ajudar als joves ucraïnesos, per que el jovent NO espera, i seran de cada dia mes exclosos socials.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa mes de 2 anys
Crec ben necessari, per no dir urgent,
que Educació aglutini els joves ucraïnesos en algun institut, per tal de que superin junts el trauma que les ha provocat la seva situació.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente