cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Autoritzada la convocatòria d'ajuts als mitjans de comunicació en català: «És una mostra del compromís del Govern amb la llengua pròpia»

El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura a convocar el 2022 ajuts per als mitjans de comunicació en llengua catalana. Aquesta línia de subvencions està destinada a «assegurar la continuïtat dels mitjans en català existents i a fomentar la presència d’aquesta llengua en el panorama comunicatiu de les Illes Balears».

Enguany, la dotació de la convocatòria és de 700.000 euros, la qual cosa suposa un increment respecte de l’any passat. «El Govern aposta pel suport als mitjans compromesos amb l’ús de la llengua pròpia de les Illes Balears i vol contribuir a donar resposta a les seves necessitats. La quantitat va a càrrec del pressupost de la Direcció General de Política Lingüística», han explicat.

Aquests ajuts són «fonamentals per a garantir l’estabilitat dels mitjans de comunicació en català de l’arxipèlag, tant escrits com audiovisuals, un àmbit essencial per al foment de la llengua catalana, tal com reconeix la Llei de Normalització Lingüística», remarquen.

A més, destaquen que alhora «es garanteix la pluralitat informativa a les Illes Balears i es dona estabilitat a un sector d’ocupació important, que dona feina directa a prop d’un centenar de persones».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Aprovechad, que os queda poco… 😉
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente