nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Qui són els que amenacen els directors dels centres d'ensenyament?

Un grupuscle d'extrema dreta autodenominat 'Profesores Libres de Ingeniería Social' va fer pública la setmana passada una amenaça dirigida als directors dels centres escolars que no imposin un 25 per cent de castellà als alumnes dels seus centres.

Aquest grupuscle extremista que pretén utilitzar els alumnes i els centres d’educació com a camp de batalla ideològica, està format per persones lligades als partits de dreta i extrema dreta.

El grup d'agitadors està format pels següents individus:

Pep Ignasi Aguiló Fuster, president i portaveu. Militant i regidor del PP, conseller amb José Ramón Bauzá, del govern més extremista de la història de les Balears, és professor de la UIB.

Julián Ruiz-Bravo Peña, portaveu adjunt. Va ser militant i candidat d’UPyD i Ciudadanos. Es caracteritza pel seu activisme en xarxes socials a favor de les posicions més extremistes.

Verónica Álvarez Alarcón, portaveu adjunta i tresorera. Relacionada amb els extremistes de Vox.

Maria Antònia Lladó, vocal. Vinculada al partit Ciudadanos, parella del fundador del partit, Xavier Pericay. 'Enxufada' per Bauzá a IB3, hiva voler imposar un model lingüístic aberrant i negacionista. Ha 'traduït' qualque llibre del català al 'mallorquí'.

Joan Font Rosselló, vocal. Exdiputat del PP, que va ser acusat pels greus incidents violents de la manifestació espanyolista de 2017.

Olga Ballester Nebot, vocal. Diputada del partit Ciudadanos. Va utilitzar la seva pròpia filla per atacar la comunitat educativa de l’Institut de Marratxí.

Carlos Serra, expresident. Candidat de Vox a les darreres eleccions autonòmiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys
I..els comentaris,dels ñordox? , no,no en veig cap; Vos han enxampat,en les vostres tècnicas del adolfito ?.
Valoració:0menosmas
Per Opus Prima, fa mes de 2 anys
El més còmic és que s' autoproclamen "libres". Lliures?, pels co...!.
Valoració:5menosmas
Per per a vomitar sens parar, fa mes de 2 anys
Quina fatxa tant de fatxa junt !
Valoració:7menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys
Ostres quina guarda! No s'ajuntan que no s'assemblin!
Valoració:17menosmas
Per Poca credibilitat ténen, si han s'amenaçar., fa mes de 2 anys
I si aquests també son professors, mal exemple dónen als seus alumnes, assejanti amenaçant a altres professors, que son directors de centres d'ensenyament. I el motiu d'aquestes extorsions, és perque se neguen a ensenyar als seus alumnes les mentides que l'extrema dreta vol imposar, amb la finalitat de substituir a la nostra llengua i a la nostra Història.
Jo consider que aquestes marranades, a banda de donar una paupèrrima imatge i un exemple ferest, també son una manera de corrompre la seva professiô docent.
Valoració:22menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
Pobres trabucadets, esperem per el seu bè que sia enajenació mental «transitoria»
Valoració:17menosmas
Per Estan desesperats, fa mes de 2 anys
Aquesta gent vol fer creure el que no és, enganyen la gent perquè el govern de n'Armengol els ha fotut, els ha llevat l'argument de la llengua. Els defensors del castellà estan ben tranquils psrquè el domini de la seva llengua també és total a les escolen, tal com han reconegut diferents sindicats, la darrera vegada amb motiu de la nova llei d'educació. És normal que tal com diu el text de la notícia, no siguin més que un grupuscle, de desenfeinats, afegiria jo.
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente