algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Mercat Social presenta el primer catàleg web i directori d'economia social i solidària del Pla de Mallorca

L'associació Mercat Social presentarà el primer catàleg web i directori d'iniciatives, empreses i entitats que formen part de l'economia local, social i solidària del Pla de Mallorca, com a resultat del projecte ESS Local, que es llençà en 2021 per potenciar l'economia social i solidària i el desenvolupament local en l'illa.

Segons ha explicat l'associació aquest dilluns, el projecte s'ha fet amb el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, i en col·laboració amb la Mancomunitat del Pla de Mallorca i Pla XXI.

Durant la presentació, que es celebrarà aquest dijous a Petra, es mostrarà per un costat el catàleg, que compta amb 44 iniciatives i empreses que han omplert el formulari per oferir informació detallada dels productes i serveis que ofereixen.

Per altra banda, es presentarà el directori, que recull 31 iniciatives d'economia social i solidària i altres 72 de desenvolupament local amb la informació bàsica del sector al qual pertanyen i les dades de contacte, a més d'una classificació per municipi.

Les dues versions estaran disponibles en la web de Mercat Social juntament amb altres iniciatives de les Balears. A més, el catàleg permetrà registrar nous projectes i serà un referent de consulta per fomentar altres alternatives de producció i consum amb criteris d'economia social i solidària.

L'acte comptarà amb la presència del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, i el president de Mercat Social de les Balears, Jordi López.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.