algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Premi Ramon Llull al Moviment Escolta i Guiatge, Escoltes de Menorca i Escoltes i Guies de Mallorca, per la seva tasca cívica i d’educació en valors

El Govern ha fet públic aquest dilluns el llistat de persones i entitats que han estat guardonades amb els Premis Ramon Llull 2022.

Entre les persones i entitat distingides hi ha el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, els Escoltes de Menorca i els Escoltes i Guies de Mallorca.

Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, Escoltes de Menorca i Escoltes i Guies de Mallorca, Premi Ramon Llull per la seva trajectòria dins el món del lleure educatiu.

Les seves activitats i experiències tenen una finalitat pedagògica fora del currículum escolar i de l’àmbit familiar, atès que fomenten l’educació en valors i que ajuden a adquirir competències i habilitats socials. Aquest aprenentatge promou que els infants i els joves participants de les seves activitats prenguin consciència de la seva pròpia vida i siguin actius i participatius socialment. A més, les seves activitats fomenten la inclusió social, la convivència intercultural, el treball en equip, la resolució de conflictes i la capacitat d’anàlisi.

Reben el Premi Ramon Llull en reconeixement de la seva tasca cívica i d’educació en valors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys
Enhorabona.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente