algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

100.000 euros per a projectes de participació ciutadana i de voluntariat desenvolupats a Mallorca

194653

La Direcció Insular de Participació del Consell de Mallorca ha publicat una nova convocatòria de subvencions per a projectes de participació ciutadana i a favor de l’acció voluntària. La finalitat és atorgar ajuts econòmics a projectes que tenguin una repercussió clara i un benefici directe en la població de l’illa.

Segons recull el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) del 10 de febrer, la convocatòria es divideix en dues línies i està dotada amb un total de 100.000 euros. S’acceptaran sol·licituds fins al 4 de març.

La primera línia de la convocatòria (70.000 euros) és la referent a projectes de participació, i està destinada a ajuntaments de menys de 60.000 habitants, atès que són els que menys pressupost poden destinar a actuacions d’aquest àmbit. Així, opten a un ajut màxim de 9.000 euros, que ha de servir per a projectes de participació ciutadana o de millora de l’estructura participativa municipal.

Per tant, han promoure la incidència, la deliberació i la coproducció de la ciutadania en la presa de decisions i en la construcció col·lectiva (a través de processos participatius, pressuposts participatius, consultes ciutadanes, etc.). o bé que construeixin una estructura de participació a través de comissions o consells de participació, plataformes de participació, formació en participació ciutadana o assessorament i elaboració de normatives.

La segona línia (30.000 euros) és perquè entitats del voluntariat desenvolupin actuacions de formació o de promoció i captació del voluntariat en la part forana de Mallorca. Cada entitat pot sol·licitar un màxim de 6.000 euros.

Totes les actuacions s’han d’haver fet entre el 1r de setembre de 2021 i el 31 d’agost de 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.