algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

17 centres educatius de les Balears, seleccionats per la VII Edició de RetoTech d'Endesa

La Fundació Endesa ha seleccionat 17 centres educatius de les Balears, cinc d'Educació Primària i 12 d'Educació Secundària, per a participar en la VII Edició de RetoTech. Aquest projecte, de caràcter educatiu, cerca fomentar l'emprenedoria tecnològica i promoure iniciatives que transformin i innovin en l'educació dels més joves.

Aquest dilluns Endesa ha lliurat els kits de robòtica i programació per al desenvolupament de projectes tecnològics a la Conselleria d'Educació i Formació Professional. A finals d'aquest curs escolar es farà l'entrega dels guardons en un festival; aquest es celebrarà a les Balears, Catalunya, les Illes Canàries, Madrid i Andalusia.

El concurs compte amb diferents premis: cinc es reparteixen en l'àmbit local i quatre en l'àmbit de tot l'Estat espanyol. A les Balears, els professors que assisteixin a l'esdeveniment seran els encarregats de triar i lliurar el 'Premi Professor'. Els altres són el 'Premi Endesa', del qual se n'entreguen tres a tot l'Estat espanyol i és elegit per un jurat, i el 'Premi Xarxes', el qual s'atorgarà al projecte més votat en la pàgina web de RetoTech.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.