algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Govern intenta llevar ferro a la baixa taxa de vacunació de menors de 12 anys

La coordinadora assistencial dels punts de vacunació massiva contra la Covid-19 a les Balears, Antònia Ballesteros, ha afirmat, aquest dissabte que una de les causes de la baixa vacunació de menors de 12 anys a l'arxipèlag és «la taxa de contagis en infants».

Segons ha informat Ballesteros en declaracions als mitjans de comunicació a l'Espai Francesc Quetglas, on aquest cap de setmana els pallassos de Sonrisa Mèdica animen la vacunació infantil, «hi ha diferents motius, cap en particular» pels quals, d'acord amb les últimes dades del Ministeri, les Balears està a la cua en vacunació infantil (29,9%), només superada per Melilla (28,6%).

Si bé, ha considerat que una de les causes de la baixa taxa de vacunació infantil en la comunitat pot ser «la taxa de contagis dels nens en edat escolar». «Els contagis, units a quarantenes pot ser que estiguin retardant una mica la vacunació en menors de 12 anys», ha indicat, però, ha puntualitzat, «les xifres pugen a poc a poc, sinònim que les persones es van animant a portar als seus fills a vacunar».

Precisament, amb l'objectiu d'animar a totes les famílies al fet que portin als seus fills a vacunar, aquest cap de setmana, tal com ocorregués l'anterior, les famílies poden acudir a l'Espai Francesc Quetglas sense cita prèvia a rebre la vacuna contra la COVID-19.

Concretament, aquest punt de vacunació romandrà obert tot el cap de setmana de 8.30 a 19.30 hores i a més de les línies habilitades per a vacunar a població de 5 a 17 anys, es posarà en marxa una nova línia per a immunitzar als adults acompanyants, la qual cosa facilitarà la vacunació de tota la família.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.