algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Armengol reivindica la cultura, la història i les arrels de Menorca

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha felicitat aquest dilluns els menorquins, que celebren el Dia del Poble de Menorca, per la festa de Sant Antoni, patró de l’illa i el dia que es commemora la incorporació a la Corona d’Aragó.

En un missatge a les xarxes socials, Armengol ha ressaltat que aquest 17 de gener es commemora «amb orgull la cultura, la història i les arrels d'aquesta illa màgica, tresor de la Mediterrània».

«Bona Diada, Menorca», ha afegit la presidenta per desitjar un feliç dia a les menorquines ii menorquins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No s'ha d'acotar MAI el cap, devant dels invasors, fa mes de 2 anys

Me pareix molt bé. I jo ho sé, que s'estima a lesnostres illes i a la nostra cultura i a la nostra llengua. Però quan el primer pirreuma s'atreveix a faltar-li al respecte com a Presidenta, com a dona i com a mallorquina i balear, per fer-la parlar en l'altra llengua oficial que no és nostra, si no imposada, menyspreant-nos als mallorquins, palears i catalanoparlants, hauria d'haver-lo enviat a classe, o també fer el mateix que va fer Valtònyc i dir-li que se cercas un traductor.
I és que devant de tanta xuleria ordinària, no se pot set una senyora o un senyor educats, perque son semi-selvatges i te mengen i s'han de saber fer respectar.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente